28/3/16

Molt bona participació dels equips CAG el MIC integra 2016


Com cada any des de fa 4, el dissabte de setmana santa, se celebra el Mic integra.

En aquesta edició els equips del CAG han demostrat un bon joc i bona participació.
 

Els primers a jugar va ser l'equip blau que fen un joc molt i ordenat va empatant a 2-2 amb el MAP Negre, tot seguit l'equip groc, fen un bon joc, va guanyar el Ramon noguera 3-0.
  Els següents partits van tenir diferents sorts, els blaus va realitzar un partit en la línia del primer, així va poder guanyar al FC Barcelona special amb un 2-1 molt emociona'n, pel que fa als grocs el partit va ser un calvari, ja que en cap moment van trobar el ritme del partit això el va donar el resultat de 5-0 a favor del MAP blanc. 
En la tercera ronda els blaus van tornar a realitzar un bon partit contra fundació asprós, però sense sort, a les acaballes del partit i amb una errada els van marca el gol de l'empat, fins aquell moment tenien la classificació a les semifinals, en un tres i no res, la varen haver de jugar als penals amb el MAP, on després de xutar 8 penals per banda els blaus va fallar un únic penal que els va comportar quedar fora del MIC.

Pels grocs després del mal partit de la segona ronda, només els quedava el partit de tramit contra figueres units B que vaser resolt per un 4-0.

Fins aquí la bona participació dels Equips del club. Segur que l'any binen tornarem a participar en el MIC integra per disfrutar d'un bon torneig i passar una bona matinal del dissabte de setmana santa.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada