Club Atletisme Garrotxa

Som una associació privada sense ànim de lucre formada per persones físiques amb objecte de fomentar la pràctica i l'activitat esportiva

El Club


El Club Atletisme Garrotxa és una associació privada sense ànim de lucre formada per persones físiques amb objecte de fomentar la pràctica i l'activitat esportiva.

El projecte neix en 2002 amb la voluntat d'integrar a una lliga d'empreses de la Garrotxa alguns treballadors de La Fageda. Des d'un primer moment l'objectiu és l'accés a l'activitat esportiva per part de qualsevol persona.  

Així doncs, a més de suposar una plataforma per possibilitar la inclusió, dins la lliga de futbol sala, per a persones amb discapacitat, de seguida passa a ser un projecte receptiu a qualsevol necessitat social i integrativa.Actualment dins el club tenim dos projectes funcionant:
  • El futbol sala al Pavelló d'Olot: des dels inicis, ha augmentat considerablement el nombre de jugadors, i actualment, ja tenim dos equips, els quals juguen des de fa onze anys a "La Millor Lliga del Món", que recull una dotzena d'equips de les comarques gironines, amb un perfil similar al nostre.
  • Bàsquet al Pavelló d'Olot: l'activitat esportiva més jove que tenim, està dirigida a joves en sensibilitats diferents entre ells, d'Olot i la comarca. La participació en la lliga territorial de Girona aporta el desenvolupament de poder posar en pràctica aquesta disciplina. 
  • Futbol 7: equip de nova creació, només fa tres anys portem a la pràctica, la participació en la lliga Weleangue7 de Barcelona ens ha portat a descobrir una lliga diferent de la Girona.